top of page
Untitled_2024-Feb-04_10-35-06AM-000_CustomizedView12786778989.png

Lasersnijden

Lasersnijden

''Op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten''

 

Ervaar onze lasersnijderdiensten, waar we niet alleen intern produceren, maar ook op maat gemaakte oplossingen bieden voor onze klanten. Met een krachtige 3 kW lasersnijder en een royaal bereik van 4x2 meter leveren we nauwkeurige resultaten. Onze flexibiliteit wordt versterkt doordat producten die uit de lasersnijder komen eenvoudig kunnen worden nabewerkt op onze

CNC-freesbank of kantbank.

3d model zijkant.PNG
invwentie.png

AutoDesk Inventor

Stuur ons simpelweg je 3D-model, en wij zorgen voor de rest. Ons ervaren team converteert het naar een 2D-formaat dat geschikt is voor onze lasersnijder. Of je nu al een eigen 3D-model hebt of een nieuw ontwerp nodig hebt, wij maken gebruik van Autodesk Inventor om aangepaste producten te ontwerpen. 

shutterstock_432408952.jpg

SNIJDEN MET PERSLUCHT

'' Kosten efficiënt en duurzaam lasersnijden''

Door laser te snijden met perslucht realiseren we niet alleen een lagere kostprijs door het elimineren van stikstof, maar dragen we ook bij aan milieuvriendelijke productie. Onze benadering voorkomt de uitstoot van schadelijke gassen, waardoor we duurzaamheid bevorderen. Met een geüpgradede compressor leveren we hoogwaardige resultaten met behulp van hogedruk perslucht van 20 bar, wat de efficiëntie van het lasersnijproces verder optimaliseert.

3Kw LASERSNIJDER

Krachtige en veelzijdige Lasersnijmachine 

 Bereik van 4x2 meter

 Automatisch wisselsysteem

 Staal tot 15mm dik snijden

 RVS tot 8mm dik snijden

 Aluminium tot 6mm dik snijden

foto.jpg

MATERIALEN

Onze lasersnijdservice omvat staal, roestvrij staal en aluminium, met gebruik van speciaal plaatstaal van onze vertrouwde leverancier. Dit materiaal is nauwkeurig afgestemd op lasersnijtoepassingen, waardoor niet alleen de kwaliteit van het eindproduct verbetert, maar ook de efficiëntie van het lasersnijproces wordt geoptimaliseerd.

 

RVS

ALUMINIUM

STAAL

bottom of page