top of page
3D_model_product

CAD Engineering

CAD ENGENEERING

Welkom op onze CAD Engineering pagina, waar we gespecialiseerd zijn in het technisch ontwerp en digitale prototyping. Bij ons kunt u terecht voor diverse diensten, waaronder:

 Technisch Ontwerp en Digital Prototyping: Wij zetten uw concept om in gedetailleerde technische ontwerpen en voeren digital prototyping uit voor een realistische preview van het eindresultaat.

• Reverse Engineering: Onze experts brengen bestaande producten tot in detail in kaart, waardoor u inzicht krijgt in de structuur en mogelijkheden voor verbetering.

• 3D Modellen voor 3D-Printing: Wij creëren 3D modellen die perfect geschikt zijn voor 3D-printing, Daarnaast beschikken wij over verschillende metaalbewerkingsmachines waarmee wij uw product kunnen produceren.

• Integratie in Plattegronden: Van fabrieksindelingen tot complexe ruimtelijke ontwerpen, wij integreren moeiteloos 3D modellen in plattegronden voor een helder overzicht.

• AutoCAD en 3D-tekeningen met Inventor: Profiteer van nauwkeurige technische tekeningen met geavanceerde tools zoals AutoCAD en Inventor, voor zowel 2D als 3D ontwerpen.

• Productregistratie en Patentaanvragen: Wij ondersteunen u bij het vastleggen van uw productontwerp die u kunt gebruiken voor een patentaanvraag om zo uw intellectuele eigendom te waarborgen.

Kies voor onze CAD engineering diensten en ontdek hoe wij met precisie en toewijding uw project tot een succes maken.

3D_model_Frees_product
Fusion360_technisch_tekenen.png

Fusion 360

CAM programma's

Generatief Design

Renderen van 3D-modellen

Simuleren van bewegingen

3D-vormen

Inventor logo tegnisch tekenen

Inventor

Complexe samenstellingen

Complexe modellen

Sterkte berekeningen

Materiaal besparingen

Uitgebreide 2D-tekeningen

AutoCAD logo tegnisch tekenen

AutoCAD

2D-tekeningen

Plattegronden

Uitgebreide toolsets

DE NATWASSER

Een complex CAD-model dat bestaat uit honderden losse onderdelen. Een in huis ontworpen afzuiginstallatie voor het afzuigen van dampen en metaalslijpsel.

complex cad model in 3D

MARTONS VACUPOWER 300

De Vacupower 300 is ontworpen voor het afzuigen van hout-, papier- en plastic snippers. De installatie bestaat uit losse segmenten waardoor hij ook in kleine ruimtes in elkaar gezet kan worden. 

vacu render.PNG
2D_werktekening.jpg
bottom of page