top of page
koper6.png

CNC Draaien
(Binnenkort beschikbaar)

CNC DRAAIEN

''Ontdek de kracht van onze CNC-draaidiensten voor grootschalige productie of enkel stuks.''

 

Met onze geavanceerde draaibank voeren we complexe bewerkingen uit door de integratie van een freesspindel. Dit resulteert in kostenefficiënte oplossingen, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Kies voor precisie, snelheid en een voordelige aanpak met onze CNC-draaidiensten.

koper1.png
1200x630wa_edited.png

FUSION 360

Wij benutten Fusion 360 optimaal door geavanceerde draai- en freesbewerkingen te programmeren, naadloze integratie met diverse bestandsformaten mogelijk te maken (zoals .STEP en .DXF), en kostenschattingen te vereenvoudigen via simulaties. Dit geeft ons een concurrentievoordeel door nauwkeurige controle en efficiënte planning.

tim.jpg

KWALITEIT

''Meten tot op een duizendste van een millimeter''

Onze draaidiensten onderscheiden zich door een draaibank met hoge nauwkeurigheid, waarbij elk product, afhankelijk van de toleranties of klanteisen, grondig wordt gecontroleerd. Onze toewijding aan kwaliteit omvat visuele inspectie, gebruik van gekalibreerd meetgereedschap en metingen tot op een duizendste van een millimeter, waardoor we consistent hoogwaardige resultaten leveren.

MACHINE

Komt binnekort beschikbaar

-

Machine-unknown.jpg

MATERIALEN

Bij Martons Metaalbewerking hebben we expertise in het verspanen van diverse materialen, waarbij we rekening houden met de unieke eigenschappen van elk materiaal. Of het nu gaat om metalen, kunststoffen of andere specifieke materialen, we passen onze verspaningstechnieken aan om de beste resultaten te leveren.

Wij kunnen u helpen bij de keuze van een materiaal. Bij de keuze van een materiaal houden we rekening met specifieke eigenschappen, zoals lasbaarheid, treksterkte, smerende werking en de kostprijs.

 

koper materiaal_edited.jpg
bottom of page