top of page

CNC Frezen

CNC FREZEN

"Ontdek de kunst van CNC-frezen bij Martons Metaalbewerking.

 

Of het nu gaat om grote productieseries of maatwerk in kleine oplages, wij gaan verder met de krachtige Haas VF4. Uitgerust met een veelzijdige gereedschapsrevolver van wel 40 posities, brengen wij precisie en efficiëntie samen, waar elk gefreesd detail telt.'' 

1200x630wa_edited.png

FUSION 360

Wij gebruiken Fusion 360 CAD/CAM voor onze freesprogramma's.

De software maakt het niet alleen mogelijk om complexe CNC-programma's te creëren, maar maakt ook een soepele verwerking van diverse bestandsformaten zoals .STEP, .DXF en .DWG mogelijk. Het programma wordt maandelijks geüpdatet zodat we constant met de nieuwste technieken werken. 

facebook2.png

GROTE SERIES

''Wij blinken uit in het verwerken van grotere series''

Naast het produceren van kleine series, blinken wij uit in het verwerken van grotere aantallen. Met onze 4e as leveren we niet alleen precisie, maar schalen we ook moeiteloos op voor grootschalige productie. De integratie van pelletsystemen versnelt het laden en lossen, waardoor we jouw behoeften voor grote series met gemak tegemoetkomen. 

HAAS VF-4

Een moderne Allround freesmachine.

 Gereedschapsrevolver met 40 posities 

Mogelijkheid om lange werkstukken te frezen 

Verplaatsing X=1250mm Y=508mm Z=637mm 

Snelle verplaatsing van de assen

Gereedschap wisselen in 1.5 seconden! 

MATERIALEN

Bij Martons Metaalbewerking hebben we expertise in het verspanen van diverse materialen, waarbij we rekening houden met de unieke eigenschappen van elk materiaal. Of het nu gaat om metalen, kunststoffen of andere specifieke materialen, we passen onze verspaningstechnieken aan om de beste resultaten te leveren.

Wij kunnen u helpen bij de keuze van een materiaal. Bij de keuze van een materiaal houden we rekening met specifieke eigenschappen, zoals lasbaarheid, treksterkte, smerende werking en de kostprijs.

 

reef2_edited.jpg
bottom of page